Garancia

Gumiabroncsokra vonatkozó garancia

A gumiabroncsokra min. 1év max. 5év időtartamra garancia érvényes, gyártóktól függően.

Ha bármilyen garanciális probléma adódna, abban az esetben a gumiabroncsokat először szemrevételezzük és véleményezzük. Ha ez nem vezetne a probléma megoldásához vagy elfogadásához bármelyik fél részéről, akkor a gumiabroncsot gyártó cég igazságügyi szakértőjét vagy technikusát kérjük meg a problémás abroncs bevizsgálásra. A bevizsgálás alapján a gyártó jegyzőkönyvet állít ki, a vizsgálat eredményéről.

(Az a vásárló, aki a reklamáció elutasítása esetén nem ért egyet a szakvéleménnyel, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez fordulhat újabb vizsgálatot kérni. Ha a meghibásodás oka szerintünk is rendeltetés ellenes használat, akkor a vizsgálat költségei a Vevőt terhelik. Amennyiben valaki a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség szakvéleményét sem fogadja el, panaszával bírósághoz fordulhat)

A vizsgálat időtartama mindig a gumiabroncs gyártón múlik, amely lehet 1-2nap vagy több hét is. Cégünk azon van, hogy minél hamarabb megtörténjen ezeknek, a vizsgálatoknak az eredménye.

Abban az esetben, ha a gyártó jogosnak ítéli az abroncs cseréjét, akkor a garanciális jegyzőkönyvben leírt %-os mérték alapján áll módunkban kicserélni az abroncsot. Hogy ne érje semmilyen kár, a cseregumit műhelyünkben díjtalanul felszereljük.

Szolgáltatásunkra vonatkozó garancia

Az adott javításokra, munkafolyamatokra vonatkozik, amely mindig az ügyféllel való egyeztetésen múlik.